Hallo allemaal,

Welkom op mijn pagina, ik zal mij eerst even voorstellen.

Mijn naam is Thessa Schellekens van Leth, ik ben getrouwd met mijn lieve man Rick en samen hebben wij een zoon Sam en twee dochters Milou en Anne. Wij wonen in Wijchen. 

Zoals je op de foto kunt zien ben ik opgegroeid met labradors. Met alle labradors train ik verschillende sporten, zo ben ik bekend met Flyball, Behendigheid, Hoopers en Dog Dance. Sinds 2021 train ik ook bij de jacht met 1 van mijn labradors.

Sinds 2020 ben ik voor mijzelf begonnen om hondentraining te geven aan huis. Ik geef al jaren gehoorzaamheidstraining bij een kynologenclub maar merk dat er veel behoefte is aan 1 op 1 begeleiding. Hoe fijn is het dan als ik je dat kan geven bij jou aan huis. Scheelt een hoop reistijd en de oefeningen worden getraind in de omgeving waar jij dagelijks komt. En ook een groot voordeel is dat we in de vertrouwde omgeving van de hond werken.

 

De oefeningen die ik geef verschillen per eigenaar. Ik maak voor iedere eigenaar een lesprogramma met hierin jouw wensen. Wil jij hulp bij een aantal basiscommando's of loop jij juist ergens tegenaan wat niet in een cursus behandeld wordt? Laat het mij dan weten. Tijdens de intake overleggen we de wensen en op die manier maak ik een programma.

Diploma's / Certificaten

 

- HondenInstructeursCongres (Aug 2020)

- Lezing omgaan met de oudere hond (jul 2020)

- Lezing angstig/onzekere hond (jun 2020)

- Kynologisch instructeur (sept 2019)

- Dog Dance Vaardigheidslevels (feb 2019)

- Lezing van puppyruis tot echoscreening (aug 2018)

- Lezing hondengedrag (juni 2018)

- Freestyle instructeur (april 2018)

- Nascholing Obedience (sept 2017)

- Workshop Dog Dance (juli 2017)

- Instructeur module puppy (juni 2013)